Consultation on Tablet
Business Conference
Reflextion
Social Gathering
Shaking Hands

INTERNATIONAL CLUB OF FLANDERS

Lid worden

Het lidmaatschap van ICF laat u toe om onbeperkt te genieten van alle voordelen die de club aanbiedt aan haar leden.  Deze voordelen houden meer in dan het ontvangen van onze nieuwsbrief en het onbeperkt deelnemen aan de netwerkactiviteiten aan een voordelig tarief.  

Als ICF-lid, geniet u tevens van de voordelen van het lidmaatschap van onze zusterclub De Hanze (Brugge) én House of Flanders (Mechelen).

Verder krijgen leden van ICF toegang tot ons digitaal ledenboek en kunnen ze (binnen het kader van de GDPR) hiervan gebruik maken om doelgericht te netwerken en de juiste personen te vinden binnen ons ledenbestand.  Op uw digitale pagina kunt u dan ook alle nuttige informatie kwijt die u wenst te delen met andere leden.  Dit is wat ICF verstaat onder internationaal 'netwerken+'.
 

Maakt u deel uit van het zakenleven, de academische, culturele en/of politieke wereld, en bent u steeds op zoek naar meerwaarde en het verder ontwikkelen van uw persoon én uw netwerk?  Dan bent u hoogstwaarschijnlijk een erg welkom kandidaat-lid.
 

Wenst u lid te worden?  Stuur dan een mail met uw gegevens en een korte C.V. naar Geert Gysel, geert.gysel@clubofflanders.com.  Hij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op met verdere toelichting over de procedure.
 

We zijn ervan overtuigd dat ons aanbod aan diensten en voordelen het lidgeld meer dan verantwoordt, en kijken er dan ook naar uit u te mogen verwelkomen.