do 05 mei

|

Gent

Exclusief: Een florale avondwandeling tijdens de Gentse Floraliën anno 2022

De registratie is afgesloten
Onze andere evenementen
Exclusief: Een florale avondwandeling tijdens de Gentse Floraliën anno 2022

Time & Location

05 mei 19:00 – 22:00

Gent, Familie van Rysselberghedreef, 9000 Gent, België

About the Event

Het evenement

De 36ste editie van de Gentse Floraliën keert terug naar het Floraliënpaleis en het omliggende Citadelpark. Een traditie die de beroepskennis van de Gentse horticultuur steeds opnieuw op verrassende wijze demonstreert. 

We opteerden om te participeren aan de Nocturne wandeling op donderdag 5 mei. Het belooft een zinnenprikkelende tocht te worden doorheen de Gentse bloemenpracht. We wandelen langsheen een feeëriek uitgelicht parcours omlijst door muzikale intermezzo’s en worden verwend met een bubbeltje (of alternatief) bij de aanvang en halverwege het parcours. 

Klinkt aanlokkelijk niet?

Bovendien bieden we de mogelijkheid om aansluitend te dineren in een nabijgelegen restaurant.

Praktisch

19u: afspraak aan de ingang van het Floraliënpaleis (details worden tijdig bezorgd, samen met de tickets)

20u30: verzamelen aan de uitgang om aansluitend, tijdens het diner verder met elkaar kennis te maken en gezellig na te praten

Deadline

De exclusiviteit noodzaakt ons tot een strakke deadline. Op dinsdag 15 maart 2022 om 12u moeten we de inschrijvingen reeds afsluiten. 

Deelnameprijs voor leden ICF, De Hanze en House of Flanders alsook hun familie en gasten: €55 (excl. BTW). Dit tarief wordt eveneens gehanteerd bij no show of laattijdige annulatie.

Dit betreft een extern georganiseerd evenement, dat daarom niet onder de all-in formule valt.

Diner

Het lijkt ons fijn om na afloop van de wandeling de gelegenheid te voorzien samen in de buurt te dineren. Interesse om hieraan deel te nemen? Vink het dan aan bij de inschrijving, op basis van de interesse zoeken we iets passends.

Het diner is niet inbegrepen in de prijs van €55.

Share This Event