di 23 feb.

|

link online event

Christel Stevens, ingenieur voeding en orthomoleculair nutritionist

Dinsdag 23 Februari Christel Stevens

Registration is Closed
See other events
Christel Stevens, ingenieur voeding en orthomoleculair nutritionist

Time & Location

23 feb. 2021 19:30 – 21:00

link online event

About the Event

Gezonde mensen, gezonde bedrijven!

‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’. Het zet velen aan om te participeren aan de tournée minérale deze maand. Maar is dit voldoende? Op 23 februari kunnen we ontdekken dat we naast het lichaam en de geest ook aandacht moeten geven aan ons hart! 

Ing. Christel Stevens deelt ons haar visie over gezonde voeding en dito levensstijl. Geen gepalaver over verschillende diëten maar een leidraad voor het voeden van lichaam, brein en geest. Ze leert ons hoe onze tong het chemisch laboratorium, dat ons lichaam is, activeert. Ze adviseert ons te leven met de 5 seizoenen (Vivaldi kende er maar 4!). We ontdekken welke rol ons reptielenbrein nog steeds speelt. Kortom het wordt een boeiende reis want we weten allemaal ‘voorkomen is beter dan genezen’.

Als ingenieur voeding was ze directeur van een zoetwarenfabriek tot ze in 2003 besloot het roer om te gooien en volgde  opleidingen tot de natuurvoedingsdeskundige die ze nu is. Ze ontwikkelde de 3- is One-methode, een gezondheidstraject dat structuur biedt en een verbinding vormt tussen wetenschap en natuur. Ze is één van de pioniers van functional medicine in Vlaanderen, want gezonde mensen zorgen voor een gezonde economie en een gezonde planeet.

Dit event is gratis voor de all-in leden die bovendien het boek “Samen gezond” kosteloos zullen ontvangen. Inschrijven kan tot vrijdag 19 februari maar als je het boek vooraf wenst te ontvangen is het best je deelname ten laatste op woensdag 17/2 te melden. Niet all-in leden kunnen participeren én het boek ontvangen voor €45. Inloggen kan vanaf 19u30. Het exposé vangt aan om 19u45. Het einde is voorzien om 21u15. De link wordt toegestuurd.

Tickets

Price

Quantity

Total

 • voor all in leden

  €0

  €0

  0

  €0

 • niet all in leden

  €45

  VAT included

  +€1.13 Service fee

  €45

  VAT included

  +€1.13 Service fee

  0

  €0

Total

€0

Share This Event