WORLD SOUNDTRACKS AWARDS 18/10/2017

Op woensdag 18 oktober kunt u genieten van het exclusieve World Soundtrack Awards Gala dat u bijwoont in het gezelschap van grote componisten, ander internationaal talent en protocolair publiek (Port of Ghent, subsidiërende overheden, …). U woont de Award Ceremony met uitreiking van de filmmuziekprijzen bij en geniet daarna van het concert gebracht door Brussels Philharmonic voor de gelegenheid aangevuld door jazzsolisten, o.l.v. maestro Dirk Brossé. Zoals steeds wordt het concert vergezeld van fragmenten op groot scherm uit nieuwe films en klassiekers.

In het kader van ‘Club ontmoet Clubs’ bieden wij u de kans om samen met 2 andere Gentse clubs, nl. Kring De Bruyne en service club Lions Gent Leieland te genieten van dit uniek event . Een uitgelezen manier om de leden de kans te geven de andere clubs, hun werking en hun leden te leren kennen.

De gevierde trompettist, componist, band leader en Blue Note recording artist, Terence Blanchard, geldt als de meest productieve jazzmuzikant die ooit voor de film componeerde. Hij is de centrale gast tijdens de World Soundtrack Awards. In 1991 begon hij zijn samenwerking met Spike Lee van wie hij de lijfcomponist werd en waardoor zijn naam onafscheidelijk verbonden blijft aan Spike Lee’s grote hits: Mo Better Blues, Malcolm X, Clockers,
25th Hour, Jungle Fever, Inside Man.
The Lifetime Achievement award gaat dit jaar naar David Shire voor zijn geïnspireerde soundtracks met jazz maar ook disco invloeden zoals in Saturday Night Fever.

“International Club of Flanders (I.C.F.) nodigt uit”
World Soundtrack Awards Gala op 18/10/2017

  • 17:30 Diner bij I.C.F. op het Sint-Pietersplein
  • 19:45 Shuttle naar Capitole
  • 20:00 Start Award Ceremony
  • 21:00 Pauze met glaasje bubbels
  • 21:30 Start concert
  • 23:00 Einde en shuttle naar Sint-Pietersplein

Prijs leden: 130,00€ excl. BTW
Prijs niet leden: 150,00€ excl. BTW