INTERNATIONAL CLUB OF FLANDERS

NETWERKEN +

WANT WE WILLEN MEERWAARDE VOOR U


MEER OVER ICF

we verwelkomen u graag op onze evenementen

Kom met ons netwerken, niet alleen op zakelijk gebied, maar evenzeer op sociaal en cultureel vlak 

#

Club BarbeCue

30 Augustus 2018

Een jaarlijks hoogtepunt: de gezelligste barbecue van het jaar! Terugblikken op de vakantie en plannen maken voor de nabije toekomst, dit alles in opperbeste clubsfeer. We starten de avond met een boottochtje met aperitief aan boord. Wanneer de houtskoolgloed bakklaar is, meren we opnieuw aan: de culinaire gezelligheid kan beginnen, smakelijk!


LEES MEER EN SCHRIJF U IN

#

Netwerk+ Lunch september

7 September 2018

Over de middag, een perfect getimede lunchpauze van 12u tot 14u (stipt!): je ontmoet steeds andere leden en iedereen leert letterlijk iedereen kennen. Elke aanwezige krijgt gedurende twee minuten exclusief het woord én de volle aandacht van alle anderen. Daarnaast worden 3 onderwerpen behandeld, telkens gedurende precies 5 minuten.

Netwerken met een grote PLUS. Niet te missen!


LEES MEER EN SCHRIJF U IN

#

Ambassadeur Republiek Korea (i.s.m. VUB)

13 September 2018

De republiek Korea ("Zuid-Korea") is momenteel Azië’s vierde grootste economie na Japan, China en India. In slechts vier decennia tijd is het land geëvolueerd van een ontwikkelingsland tot een bijzonder sterke, exportgerichte marktspeler. Maar het land kent ontzettend grote uitdagingen...
De Koreaanse ambassadeur voor België, Z.E. Kim Hyoung-zhin, zal de handels- en investeringsopportuniteiten in zijn land graag toelichten.  Deze avond wordt georganiseerd i.s.m. de Brussels Diplomatic Academy van VUB.


LEES MEER EN SCHRIJF U IN


Bekijk ALLE GEPLANDE ACTIVITEITEN  en noteer ze alvast in uw agenda

Blijf op de hoogte, schrijf u in op onze nieuwsbrief

Bedankt

We zijn er voor U

Naast genieten van onze evenementen, kunt u met uw zakenrelaties ook gebruik maken van het club-restaurant, de bistro en vergader-faciliteiten.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Ontmoeten en netwerken

De International Club of Flanders is de uitgelezen plaats voor ontmoeting en netwerking in het Gentse. Zakenleven, academische wereld en politiek ontmoeten elkaar in een ontspannen omgeving, de gespreksavonden behandelen bedrijfs-, culturele en maatschappelijke thema's.

MEER WETEN

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Kader je zakenlunch

Een snelle lunch of uitgebreid dineren?  Het Chez Vous catering team ontvangt u graag, en zorgt voor een aangename beleving in een historisch kader.

MEER & RESERVEREN

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Faciliteiten voor leden

Als lid van de International Club of Flanders beschikt u over diverse klassevolle faciliteiten. Reserveer een praktische vergaderzaal, het stemmige salon of het volledige restaurant voor bijeenkomsten met zakelijk of privé-karakter. Het gebruik ervan is inbegrepen in uw jaarlijkse ledenbijdrage.

MEER WETEN