INTERNATIONAL CLUB OF FLANDERS

NETWERKEN +

WANT WE WILLEN MEERWAARDE VOOR U


MEER OVER ICF

we verwelkomen u graag op onze evenementen

Kom met ons netwerken, niet alleen op zakelijk gebied, maar evenzeer op sociaal en cultureel vlak 

#

World Soundtrack Awards Gala (Filmfest Gent)

17 OKTOBER 2018

Op woensdag 17 oktober kunt u genieten van het exclusieve World Soundtrack Awards Gala dat u bijwoont in het gezelschap van grote componisten, ander internationaal talent en protocolair publiek (Port of Ghent, subsidiërende overheden, ...).

U woont de Award Ceremony met uitreiking van de filmprijzen bij en geniet daarna van het concert gebracht door Brussels Philharmonic o.l.v. maestro Dirk Brossé.  Zoals steeds wordt het concert vergezeld van fragmenten op groot scherm uit nieuwe films en klassiekers.


LEES MEER EN SCHRIJF U IN

#

Digitale Marketing - Simpel en praktisch uitgelegd

23 OKTOBER 2018

Edgar Warmoes is een digital native gespecialiseerd in het opstellen en implementeren van digitale marketingstrategieën bij KMO's.

Ondernemers die het digitale omarmen zijn de marktleiders van morgen. Een goede digitale marketingstrategie is cruciaal om in de 21ste eeuw succesvol te groeien en te verkopen.  Met deze presentatie willen we u als ondernemer een helikopter view geven van de digitale marketingmogelijkheden in het Belgische ondernemerslandschap. 


LEES MEER EN SCHRIJF U IN

#

SPort in de toekomst (Sport & Business)

8 November 2018

Onze missie is meer mensen aan het sporten krijgen. Bij Sport Vlaanderen zijn ze ervan overtuigd dat je dat onder andere bereikt door te vernieuwen en te innoveren, zowel in het beweeg- als sportaanbod.

Sport Vlaanderen werkt samen met TomorrowLab om antwoorden te vinden op urgente vragen zoals: Hoe zal sport er in de toekomst uitzien? Waar en wanneer zullen we in de toekomst sporten?  Benieuwd wat de toekomst brengt?  Kom luisteren naar Kris De Coorde, want #sportersbelevenmeer. 


LEES MEER EN SCHRIJF U IN


Bekijk ALLE GEPLANDE ACTIVITEITEN  en noteer ze alvast in uw agenda

Blijf op de hoogte, schrijf u in op onze nieuwsbrief

Bedankt

We zijn er voor U

Naast genieten van onze evenementen, kunt u met uw zakenrelaties ook gebruik maken van het club-restaurant, de bistro en vergader-faciliteiten.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Ontmoeten en netwerken

De International Club of Flanders is de uitgelezen plaats voor ontmoeting en netwerking in het Gentse. Zakenleven, academische wereld en politiek ontmoeten elkaar in een ontspannen omgeving, de gespreksavonden behandelen bedrijfs-, culturele en maatschappelijke thema's.

MEER WETEN

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Kader je zakenlunch

Een snelle lunch of uitgebreid dineren?  Het Chez Vous catering team ontvangt u graag, en zorgt voor een aangename beleving in een historisch kader.

MEER & RESERVEREN

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Faciliteiten voor leden

Als lid van de International Club of Flanders beschikt u over diverse klassevolle faciliteiten. Reserveer een praktische vergaderzaal, het stemmige salon of het volledige restaurant voor bijeenkomsten met zakelijk of privé-karakter. Het gebruik ervan is inbegrepen in uw jaarlijkse ledenbijdrage.

MEER WETEN