7 december 2017 – 50 Jaar ICF – Vooruitblik

International Club of Flanders bestaat dit jaar precies 50 jaar.

Feest vieren doen we graag in stijl én met een tweeluik. De “Terugblik” van 20 juni wordt nu gevolgd door de “Vooruitblik” van donderdag 7 december. Een uitgelezen kans om vrienden, huidige en oud-leden te ontmoeten en om honderduit bij te praten.

We nodigen u daarom graag uit op donderdag 7 december om 19u in Campus Tweekerken van UGent (Tweekerkenstraat, Sint-Pietersplein). Dit is het niet te missen avondprogramma:

Programma:

  • 19u00 Hartelijke ontvangst met receptie.

Prettig bijpraten met leden, oud-leden en gasten. Verleden, heden en toekomst vloeien samen. Maak kennis met het bruisende netwerk van Gentse ondernemers, academici en politici.

  • 19u30 Feestelijke verwelkoming door Voorzitter ICF Dominique Santens en Directeur ICF Geert Gysel.

Onze voorzitter geeft een duidelijke visie op de toegevoegde waarde die onze club ook aan u kan bieden. Onze directeur presenteert het programma van de avond.

  • 19u35 Debat met gouverneur Jan Briers, kandidaat-burgemeester Mathias De Clercq en Haven-CEO Daan Schalck met als thema “Vooruitblik toekomst van hedendaags ondernemen in regio Gent”, moderator is VRT nieuws-man Peter Decroubele.

Zet u schrap voor dit debat, de deelnemers hebben een erg duidelijke visie op de toekomst. Meer nog, vanuit hun respectieve functies hebben ze er tevens een grote invloed op.

  • 20u15 Voorstelling AIESEC, jeugd en business.

Actief in 126 landen en 2.400 universiteiten hebben de 70.000 jeugdige actieve leden écht wel iets te vertellen. De grootste beweging 100% door jongeren geleid in de wereld.

  • 20u25 Pitch Dirk De Boe: EduNext.

De wereld rondom ons verandert met duizelingwekkende snelheid. Willen we onze jongeren en onze maatschappij voorbereiden op een dergelijke toekomst, dan schiet ons klassiek onderwijs te kort. OK, dat hebben we nog gehoord. Maar wat is het alternatief? De oplossing bestaat er in om onze scholen te transformeren en de leerlingen en studenten eigenaar te maken van hun leerproces. Ondernemer Dirk De Boe en trekker van VZW EduNext heeft een visie en een plan over hoe we over 10 jaar een volledig nieuwe maatschappij kunnen hebben. Benieuwd naar dit straffe verhaal?

  • 20u35 Voorstelling jaarboek.

International Club of Flanders is een Business én networking club. Onze interne contacten zijn essentieel, het jaarboek brengt ons dichterbij elkaar. Netwerking+ daar gaan we voor, nu en in de toekomst.

  • 20u45 Feestelijk walking networking dinner in foyer.

(programma onder klein voorbehoud)

 

Deelnameprijs: €54 exclusief BTW (voor leden, niet-leden en gasten)

 

Bekijk hier de inschrijvingen.