3 Oktober 20107 – Groei in een complexe wereld – een holistische kijk

Als mens hebben we een natuurlijk instinct om de zaken lineair te bekijken en in vakjes te steken. Nochtans leven we in een wereld waar trends meer en meer exponentieel zijn en waar we zien dat alles uiteindelijk is verbonden. Groeistrategie, innovatiestrategie en duurzaamheidsstrategie zijn niet meer los te koppelen.

Gentenaar Guy Wollaert werkte 23 jaar voor The Coca-Cola company, waarvan 4 jaar als lid van het wereldwijde directiecomité. Hij was er senior vice president en chief technical & innovation officer.
 
Hij begeleidde en stuurde het wereldbedrijf bij het bepalen van strategische keuzes. Guy integreerde Global Procurement, Technical Operations, Scientific & Regulatory Affairs, Global Governance for Quality, Safety and Environment, Global Research & Development, Coca-Cola Freestyle and Innovation & Entrepreneurship.
 
Sinds zijn terugkeer uit Atlanta in 2015, adviseert Guy grote, gevestigde bedrijven in innovatiestrategie, daarnaast ondersteunt hij startups als mentor en adviseur. 
Zijn studieachtergrond en eerste werkjaren als architect (hoofdzakelijk Zuid-Afrika), gecombineerd met een wereldwijde ervaring in zowat alle deelgebieden bij de frisdrankengigant, hebben geleid tot een rotsvaste overtuiging van de meerwaarde van holistisch denken. 
 
Laat je inspireren door deze boeiende uiteenzetting, vol inzichten en praktische voorbeelden om met dit holistisch model om te gaan.

Programma

19.00u – 19.30u: onthaal en netwerkmoment
19.30u – 19.45u: verwelkoming en voorstelling van de spreker
19.45u – 20.15u: voorgerecht
20.15u – 21.00u: lezing
21.00u – 21.45u: hoofdgerecht
21.45u – 22.30u: Q & A  – dessert – koffie

Locatie: International Club of Flanders, St. Pietersplein 11, 9000 Gent

Prijs leden (en hun gasten):  54€ (excl. btw)
Prijs niet-leden: 81€ (excl. btw)

Opgelet: Annuleringen worden enkel schriftelijk aanvaard. Inschrijvingen niet afgezegd uiterlijk op vrijdag 29 september a.s. worden gefactureerd. Dank voor uw begrip.

Wij kijken er naar uit u talrijk te mogen ontmoeten!

Bekijk hier de inschrijvingen.