20 mei 2017 5e wijnronde van Vlaanderen

Uitnodiging: 5e Wijnronde van Vlaanderen

Dit jaar kreeg ICF de kans om aan dit uniek event deel te nemen. We nodigen u dan ook graag uit voor een nieuwe editie van de Wijnronde van Vlaanderen op zaterdag 20 mei 2017.
En wat voor één: een heuse jubileum-editie!
Is het concept je ondertussen wel bekend of hebben we je nieuwsgierigheid opgewekt? Lees vooral voort…
 
 
De wijnronde is ondertussen uitgegroeid tot ‘een Hoogdag voor de Belgische wijn’, waarop alle enthousiaste wijnbouwers hun wijnen aan het wijn-minnende publiek kunnen tonen en laten proeven. Een unieke dag waarop elke deelnemer wordt ondergedompeld in Vlaamse wijn en cultuur, in familie of onder vrienden, rustig en relax.
Onze vorige editie (Dinant) telde maar liefst 380 deelnemers aan de rally, waarvan er 120 genoten van het diner. Dit jaar blijft het event bestaan uit de drie, ondertussen welbekende, delen: de rally, de wijnproeverij met uitsluitend Belgische wijnbouwers en het diner.
 
“Van de Vlaamse Ardennen naar Gent”
We starten dit jaar de rally aan het prachtige Domein de Kluizen in Aalst. Onze route leidt ons langs Wijndomein Leeflank, Domein Driesse, Landgoed Dorrebeek en Wijndomein Waes. Meer informatie over het parcours vindt u op de website www.wijnronde.be.
Als uiteindelijke bestemming zal de Sint-Pietersabdij u met open armen ontvangen om de dag te eindigen in stijl! Op deze historische locatie, in de crypte van de abdij, vindt ons Belgisch wijnfestival plaats.
Tot slot kunnen de gastronomen onder jullie genieten van een heerlijk diner in de Kapittelzaal van de abdij. De verschillende deelnameformules vindt u onderaan deze mail.

Praktisch

Dit jaar zullen er twee beschikbare formules zijn:
  1. Rally + wijnfestival: €25
  2. Rally + wijnfestival + diner: €80 (wijn niet inbegrepen) 

Enkel deelnemers die zich inschrijven voor de volledige formule kunnen deelnemen aan het diner.

Inschrijven kan via de website www.wijnronde.be.
Let op! Inschrijven kan uitsluitend via de website, er is geen ticketverkoop ter plaatse.
Inschrijvingen voor het diner zijn beperkt, dus wees er snel bij.